Goede/Handige berichten voor nieuwe leden

Door ons en voor ons is het motto, dus heb je tips en/of opmerkingen. Laat het ons weten zodat we iedereen een beetje blij kunnen maken. :D
Jeffrey BlazTer
Kom ik nog wel uit mijn pc stoel ?
Berichten: 2287
Lid geworden op: do 03 dec 2009, 16:31
Sarge locaties: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht
Twitter url: http://schoolofseduction.nl
Skype: jeffreygrune
Locatie: Den Haag
Contacteer:

Goede/Handige berichten voor nieuwe leden

Berichtdoor Jeffrey BlazTer » di 26 jan 2010, 15:13

Hi,

Zie de DA-Spotlight viewforum.php?f=73

Greetz.
Jeffrey / BlazTer

Evolv
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 3
Lid geworden op: do 20 mei 2010, 16:51
Contacteer:

Re: Goede/Handige berichten voor nieuwe leden

Berichtdoor Evolv » za 22 mei 2010, 21:06

Dit wordt zeer op prijs gesteld, Thanks Blazter!

-Evolv

Meneer
DA aan het verkennen
Berichten: 17
Lid geworden op: za 15 jan 2011, 13:56
Contacteer:

Re: Goede/Handige berichten voor nieuwe leden

Berichtdoor Meneer » di 08 mar 2011, 10:41

Bedankt! Heel handig.. weet zelf als beginner namelijk nog niet precies waar ik precies moet beginnen haha.. Dit zal wel wat meer helpen!

Gebruikersavatar
SmoothDoc
Beheerder
Berichten: 2356
Lid geworden op: do 10 dec 2009, 10:42
Skype: SmoothDoc1
Contacteer:

Re: Goede/Handige berichten voor nieuwe leden

Berichtdoor SmoothDoc » di 08 mar 2011, 12:52

--------------------------------------------------------------------------------
Dit lijkt me ook wel handig voor een nieuw lid.

Jong geleerd is oud gedaan!

Aangezien wij relatief tegen meer mannen aanlopen die nog knaap (mannelijke maagd) zijn in dit vak, dacht ik eens een specifieke routine hierover te maken. Andere mensen kunnen bepaalde game elementen hiervan ook gebruiken.

Natuurlijk heb je routines voor jonge knapen, en oude knapen. Die oude knapen vergeet ik nu even. Daartegen zeg ik, als je boven de 30 bent en nog steeds een knaap, ga mee op Dating Tour (http://www.datingtour.nl), want een simpele nieuwsbrief gaat voor jou niet werken. In dit geval heb je gewoon een flinke hersenspoeling nodig.

Die jonge knapen daar moeten we als de top van de versierders in de Benelux toch wat voor weten te maken.

Het begin

Laten we beginnen bij het begin. Eerlijkheid hierover tegenover jezelf en tegenover anderen.
Heb jij gezegd, “dat jij het natuurlijk al hebt gedaan om maar niet af te gaan? “

Stop daar onmiddellijk mee! Begin met eerlijk te zijn. Hierdoor zul je al veel zekerder van jezelf voelen, en je ook veel zekerder gaan gedragen. Belangrijker nog, je 1e keer zal veel beter zijn. Je hoeft je niet zenuwachtig te gaan gedragen, want de andere partij weet namelijk dat je “het” nog nooit gedaan hebt. De andere partij houdt er rekening mee, en geeft je gratis seksles. Hier zul je nog jaren plezier van hebben. Deze wijze sekslessen hebben veel mannen gemist. Hierdoor lopen ze van dag 1 al jaren achter op jou. Een man die luistert, en daardoor de juiste informatie aanboort om een vrouw op de juiste manier te verwennen.

Die andere mannen doen vaak maar wat. “Het zal wel goed zijn, die vrouwen klagen toch niet?” Nee, ze klagen meestal met hun voeten. Daar bedoel ik mee, die vrouwen komen meestal niet terug.
Als je gelijk vanaf het begin communiceert over seks met het andere geslacht, zul jij er later veel meer plezier aan beleven. Zo ook de vrouwen die jij versiert. Een erg opgewonden vrouw zal jou ook veel leukere dingen in bed laten beleven, als een vrouw die het “wel lekker vond”.

Jouw eerlijkheid en de zekerheid die er mee gepaard gaat, is dus een onmiskenbaar onderdeel van deze methode.

Je begint ook met eerlijk te zijn tegenover jezelf. Vaak weet jezelf al, waaraan het ligt.

Op nummer 1 staat: weinig omgang met het andere geslacht
Als meesterversierder, was ik elke dag minstens 1 uur per dag aan het praten met vrouwen van het andere geslacht. Als jij op minder dan 10 minuten komt per week, heb jij een duidelijk probleem.

De oplossing

Hoe dit op te lossen? Ga iets doen met veel vrouwen. Ga op yogales, ga op dansles, neem een bijbaan waarin je veel met vrouwen te maken hebt. De gelegenheid maakt in dit geval je al een beetje meer de versierder. Nummer 1 is nu opgelost. Heb je geen tijd, maak tijd. Schrap die TV, internetverslaving, spelletjesverslaving, pokernachtjes, wat het ook is.

Je zult je leven dus moeten veranderen. Hierover ben je ook weer eerlijk ten opzichte van de mensen die je kent. Het volgende kun je bijvoorbeeld zeggen:

De mensen om je heen


“Kijk, ik heb nog nooit seks gehad met een vrouw. Ik zou dat wel graag willen hebben. Ik ben namelijk gewoon gezond, alles doet het bij mij, en het is normaal dat ik ook seks wil. Echter op dit moment kom ik gewoon heel weinig vrouwen tegen met wie ik seks zou willen hebben. Ik wil graag mijn kans vergroten om een leuke vrouw te ontmoeten, waarmee ik een geweldige eerste keer zou kunnen meemaken. Ik ben dus gewoon op zoek naar een leuke vrouw. Het zou leuk zijn als daar ook nog een leuke relatie uitkomt, maar dat zien we dan wel. Misschien hebben we wel eerst een vriendschap, en komt er dan een relatie, raken we verliefd, en volgt de 1e keer dan als het ware vanzelf. Echter het kan ook een vrouw van 30 zijn, die ik leuk vind, en die er opgewonden van raakt mij de fijne kneepjes te leren. Ik wil in ieder geval niet zomaar afwachten. Ik wil graag mijn geluk, en het geluk van de vrouw om een leuke jongen zoals mij te ontmoeten, vergroten.”

Zón soort mindset uitdragen naar de mensen om je heen, is ook weer een belangrijk onderdeel van de methode. Ga jezelf niet zitten verdedigen. Het is doodnormaal dat jij als een gezonde jongeman seks wilt. De hormonen gieren door je lichaam. Dit gaan ontkennen is niet alleen dom, maar ook erg doorzichtig voor iedereen om je heen. Ze zullen je niet respecteren. Jij jezelf ook niet. Daarentegen ben je hier eerlijk over, en weet je het ook goed te verwoorden, dan ontvang je veel respect van de mensen om je heen. Hierdoor neemt je zelfvertrouwen en zelfrespect alleen maar toe. Heel veel mensen hebben hier namelijk mee gezeten. Ik zelf ook.

Ik was z’on jongen die zei dat hij het al een keer gedaan had. Terwijl dat niet zo was. Daardoor was bijvoorbeeld mijn 1e keer eigenlijk een verschrikking. Het had veel mooier kunnen zijn. Zij was namelijk nog maagd, en we hadden echt een eerlijk romantisch moment met elkaar kunnen delen. Ik was net zo zenuwachtig als zij. Ik weet dit is echt niet een uitzonderlijk verhaal. Zoveel mannen blazen hiermee hoog van de toren.

Echter ze verliezen dus een stuk zelfvertrouwen, maar ook respect van de omgeving om hun heen.

Iets wat je juist niet kan gebruiken als jongen die voor de 1e keer seks met een leuke vrouw wil.

Nu nummer 1 was al opgelost. Als je veel met vrouwen omgaat, al heb je totaal geen ene sikkepit verstand van het spel van versieren, kom je met die vrouwen in gesprek.

Needy gedrag
?

Nu ben je eerlijk over jouw knaap zijn. Kom je dan niet behoeftig over?
Ik zal je zeggen, je komt eerlijk over. Het is net als je zegt, “ik moet naar het toilet, ik moet plassen” Kom je dan behoeftig over? In zekere zin wel natuurlijk, je moet je behoefte doen. Echter niemand kijkt daarvan op.

Het gesprek


Hoe moet je dit nu brengen?

Stel je bent in gesprek met een vrouw.

Open het gesprek in de richting van relaties:

Mijn favoriete vraag: "wat is het meest romantische wat jij ooit voor een man hebt gedaan?”


Hier gaat de vrouw wel eventjes over zitten zweten.

Standaard komt nu de tegenvraag: "wat is het meest romantische wat jij ooit voor een vrouw hebt gedaan?"

Nou vertel de waarheid, maar zeg dan ook. “Nu echt romantisch is het nog nooit geweest, want ik heb nooit echt een lange relatie met een vrouw gehad. Ik heb zelfs nog nooit seks gehad. Dus ik kan er eigenlijk weinig over zeggen. De meeste jongens om me heen zeggen dat ze het allemaal al hebben gedaan. Dus voor veel vrouwen zal het wel niet zo romantisch zijn, om met iemand zoals mij een relatie te beginnen."
Oh. Oh, Hier krijg je toch veel tegengas op.

“Nee, ik zou het juist ontzettend romantisch vinden, als een man het nog nooit gedaan heeft, en het met mij de 1e keer zou zijn.”

Op dit moment, lach je in jezelf, en denk je gna, gna.

Tot op dit moment is het nog een schaakspel. Vrouwen reageren nog steeds allemaal hetzelfde.

Nu zal de vrouw waarmee je spreekt, misschien niet de vrouw zijn waarmee je de 1e keer mee naar bed gaat. Ga daar maar eens vanuit. Dat zorgt dat je zenuwen al op een stuk lager peil komen.

Echter we hebben nu het begin van een gesprek opgezet wat ergens omgaat.

Om nu buiten de vriendjeszone te blijven, ga we nu iets doen wat kino heet.

We kijken de vrouw recht in haar ogen aan, leggen onze hand op haar knie of haar hand, en zeggen.

“Dankjewel dat je dat zegt, dat is aardig van je” Even stilte. Daarna vervolg.

“Ik neem aan dat je het al een keer gedaan hebt, mag ik je hier een persoonlijke vraag over stellen?”

En ben jij soms in voor een verrassing trouwens.....

Je mag nu altijd wel een persoonlijke vraag stellen. Je bent als een ware leider voorgegaan in het bekennen van een klein taboe. Nu kan zij zich weer gaan openstellen. Een ware voorwaarde voor die beruchte, bezongen, geliefde en verguisde "KLIK"

“Hoe was jouw 1e keer? “

Laat haar flink vertellen. Hoe kende ze hem, hoe kwam het ervan, hoelang kende ze hem al, hoe oud was ze. Was het lekker die 1e keer (meestal niet). Heeft ze als ze erop terugkijkt een goed gevoel bij?” enz. Lekker veel gevoel. Jouw taak is te luisteren, een beetje begrijpend knikken. Af en toe jouw hand weer op haar hand te leggen, als ondersteuning van het gesprek.

We zijn goed bezig, we zijn met een vrouw over seks bezig.

Enfin leuk verhaal.

Romantische visioenen

Praat nog wat verder, en begin nu over jouw romantische visioen.

Zeg dat je in bed lag, “nee dat was geen natte droom, jij vieze vrouw (af en toe humor, altijd goed), en dat je een keer gedroomd hebt over een meest romantische ontmoeting.

Nou dat kan met een safarigids zijn, er was een soort onmiskenbare aantrekkingskracht tussen jullie, en een keer liepen jullie hand in hand weg met een halve maan (typische details doen het altijd goed in verhalen, daardoor gelooft zij dat jij dit echt hebt gedroomd, volle maan is zo standaard), en jullie trokken de kleren van elkaar af, maar toen brandende savanne, maar de seks was zo goed, de brand kwam dichterbij, terwijl de wilde dieren over jullie heensprongen. Jullie gingen zo op in elkaar, jullie wilden het gewoon afmaken. Daarna werd je wakker, dus je weet niet of je nog ontsnapt bent aan de brand.

En als humoristische noot kun je nog zeggen....

"En weet je het wat nou vreemd was, echt.....(open loop, vacuum e.d.)"

"Nou?"

"Ik werd wakker met een brandplek op mijn boxershort, die er ''s avonds toen ik naar bed ging nog niet zat.....?"

"Nee, ga weg dat meen je niet?"

"Nee, inderdaad, alleen het was wel een leuke droom"
:P

En misschien stompt ze je dan nog even in je arm of zo. Altijd handig de spanning een beetje afwisselen met humor

Dit soort verhalen zorgt er alleen maar meer voor, dat zij opgewonden raakt.

Zeker als jij weer begint, "heb jij wel eens dit soort dromen?"

Ja, jij kunt alles vragen nu. Jij bent eerlijk geweest, nu is zij ook eerlijk.

Je zit nu diep in de comfortzone. Pak haar hand, en streel haar hand, terwijl zij het verhaal vertelt. In ons boek Zelfvertrouwen met Vrouwenstaat hier nog meer over.

Oogsttijd


Nu is het tijd om te oogsten, na haar verhaal. Mits zij haar hand niet heeft weggetrokken.

Zeg, ik kan heel goed met je praten. Ik voel me op 1 of andere gekke manier helemaal op mijn gemak bij jou. Heb jij dit ook? (jahoor) Ik wil je graag zoenen, maar dat wil ik niet hier doen.. Laten we weggaan, naar mijn huis (of jouw huis)."

Als zij toestemt, dan wordt het bijna zeker seks.

Veel plezier dan.

Don't sit down with the packages (zit niet bij de pakken neer :rolleyes: )

Als zij niet toestemt. Niet getreurd. Lach om jezelf. Zeg, “nou vragen staat vrij natuurlijk, ik blijf je leuk vinden, maar blijkbaar vindt je mij niet leuk genoeg. Dat kan natuurlijk. Al vind ik het wel jammer. Ik ben wel een man, die niet bij de pakken blijft neerzitten. Dus ik wil wel vragen of je me wilt helpen.”

Ze willen je allemaal helpen.

"Nu dan wil ik graag dat je het telefoonnummer geeft van een vrijgezelle vriendin, en dat je een goed woordje voor me doet. Meer hoeft niet.

Kunnen we dat afspreken?"


Na een klein beetje tegenstribbelen, willen ze dat allemaal wel met je afspreken.


Nu dezelfde routine.Er zit er altijd wel 1-tje tussen. Waarschijnlijk de 1e al.

Daarbij komt nog, dat iedereen weet van jouw zoektocht, en als jij een aardige kerel bent die andere mensen helpt (waarschijnlijk ben je te aardig, en daarom nog knaap), zullen andere mensen nu jou gaan helpen. Zeker als je vraagt om hulp. Zeker als je eigen onzekerheden toegeeft. Nu zullen mensen denken “Kijk aardige jongen, misschien is mijn buurmeisje iets voor hem?” Stimuleer dat ook.

Geef en neem waarde


Vroeger was je misschien meer een gever dan een nemer.
Met deze routine zul je zien dat er meer evenwicht in je leven komt. Het is helemaal niet verkeerd om te geven. Echter het is zeker niet verkeerd om wat te nemen.
Je weet zelf dat geven jou vaak meer deugd doet als nemen. Nu laat jij jezelf nooit wat geven, dan voelen andere mensen zich dus slecht. Ze hebben niet de lol van het geven aan jou, aangezien jij nooit iets terugneemt! Wees dus een keer sociaal, en neem ook eens wat terug.
Je geeft er andere mensen weer een goed gevoel mee!

Het blijft zoals altijd, je moet het wel allemaal echt doen. Heb veel contact met vrouwen, voer een gesprek, pak haar hand, nodig ze thuis uit. Niet doen, blijf jezelf dan een hand geven.

Groetjes SmoothDoc

P.S. dat don't sit down with the packages, zeg ik ook niet zomaar. Ik vind het zelf wel humoristisch. Het is iets wat voor mij helpt om weer in de juiste state te komen. "Kom op jongen" zeg ik tegen mezelf. "Don't sit down with the packages" En dan moet ik altijd weer even glimlachen. Wie weet werkt het bij jou ook
Het Dating Doctors Jaarprogramma.

P.S. Ik bewonder en verwonder over mijn dochter en zoon. Ik indoctrineer ze met 2 dingen

1. dat ze nooit opgeven
2. dat fouten maken goed is om beter te worden.

UnDutchable
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 2
Lid geworden op: za 23 apr 2011, 15:23
Sarge locaties: Breda, Den Haag, Shanghai, Hong Kong
Locatie: Oosterhout
Contacteer:

Re: Goede/Handige berichten voor nieuwe leden

Berichtdoor UnDutchable » za 23 apr 2011, 15:33

Nice post! en zeketr een goed beginpunt...hebben we wat aan....cheers

timo-vk
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 4
Lid geworden op: ma 12 dec 2011, 12:19
Sarge locaties: Nederland, Amsterdam, Almere
Contacteer:

Re: Goede/Handige berichten voor nieuwe leden

Berichtdoor timo-vk » wo 14 dec 2011, 09:18

Goeie post!
zeker handig voor beginners!

Gebruikersavatar
Mr_Sense
Bezig met een band op te bouwen met mijn toetsenbord
Berichten: 93
Lid geworden op: zo 26 feb 2012, 16:30
Sarge locaties: alles is mogelijk
Contacteer:

Re: Goede/Handige berichten voor nieuwe leden

Berichtdoor Mr_Sense » wo 29 feb 2012, 20:59

En wat voor die mensen die al wel seks hebben gehad? die moeten gewoon faken till we maken? :P


Terug naar “Aankondigingen, opmerkingen en verzoeken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten